Minute to win it

Minute to win it, het spelprogramma bekend van tv, is nu ook speelbaar voor jou en je vrienden of collega’s! Speel met en tegen elkaar de meest hilarische spellen! Op zich al lastig genoeg, laat het niet zo zijn dat de doelstelling binnen één minuut behaald moet zijn!

Hoe goed kan jij ballonnen lek prikken met een speciale helm? Kan jij schroefjes op een plastic bord laten balanceren of ben je een ster met een panty over je hoofd? Dan zou dit spelconcept wel eens iets voor je kunnen zijn! Jullie worden onder het genot van een drankje ontvangen door de quizmaster, die het programma aan elkaar zal praten. Na het ontvangst en een korte uitleg over het spel kunnen de (lach)spieren worden opgewarmd, want we gaan beginnen met het eerste spel!

Door middel van een filmpje wordt de deelnemers getoond wat ze te wachten staat, natuurlijk staat het je vrij een eigen tactiek te bedenken. Ieder team heeft een captain die bepaald welk teamlid het spel gaat uitvoeren, nadat de captains de ideale kandidaat naar voren hebben geschoven barst de strijd los. In de momenten die volgen zullen de deelnemers in een legendarische strijd verwikkeld raken. Het levert gegarandeerd perfect videomateriaal op voor de toeschouwers! In de meest vreemde spellen probeert ieder teamlid de punten voor zijn team binnen te slepen. Na een uitputtende reeks van spellen is het tijd voor een korte pauze met een drankje, even bijpraten en de strategie bepalen.

In de tweede helft krijgen alle deelnemers de kans om revanche te nemen met andere spellen. Het team met de meeste punten wint het minute to win it spelconcept. Een verrassend, ludiek en ontzettend grappige uitje voor alle soorten deelnemers. Dit arrangement is goed uit te breiden met bijvoorbeeld lunch, diner, buffet, barbecue of een high tea!

Wilt u dit spel op eigen locatie spelen? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden.

– Minute to win it € 25,- incl. BTW
Tijdsduur ongeveer 2,5 uur
Incl. ontvangst met koffie/thee en 2 consumpties. 

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 15 personen.

 

Offerteplaatje2