Leuke Lange Zaterdag

Leuke Lange Zaterdag – Kunst- & Cultuurstad

 

Leuke Lange Zaterdag, thema: Kunst- & Cultuur
Zaterdag 25 Oktober 2014
Ondernemers Vereniging Kampen (OVK)

Logo opdrachtgever:Logo OVK

 

De Leuke Lange Zaterdag (LLZ) is een onderdeel van het project ‘Kampen opent poorten’. Dit project geeft ruimte aan het ontwikkelen van concepten die de leegstand in de binnenstad van Kampen tegen kunnen gaan.

Zo ontstond De Stadswinkel, is de webportal kampen.nl aangepast en heeft Kampen er een nieuw weekblad bij door een samenwerking met Wegener Media. De Leuke Lange Zaterdag is de vierde pijler binnen deze kweekvijvers van mooie ideeƫn.

Kamper Events heeft de opdracht voor de rol als projectcoƶrdinator binnen de Leuke Lange gekregen. In deze rol zijn wij verantwoordelijk voor het gehele traject rondom dit evenement, van vergunningaanvraag tot activiteitenkeuzes en van budgetbeheer tot communicatie.

Binnen de vier voorgeschreven evenementen gaat Kamper Events in samenwerking met de projectgroep vanuit de OVK op zoek naar de beste methode om het evenement aan te laten slaan in Kampen. De basis van het evenement is dat de winkels tot 20:00 open blijven. Daar buiten wordt van alles geprobeerd om te kijken wat de succesfactoren zijn voor een dergelijk evenement binnen Kampen. Zo zijn er pilots geweest met gratis parkeren, verschillende soorten activiteiten, markten, vervoer en zijn er op het gebied van marketing een aantal dingen getest.

Hieronder vindt u een kleine foto impressie van de Leuke Lange Zaterdag met het thema Kunst & Cultuur. We hebben hiervoor gebruik gemaakt van plaatselijke kunstenaars die in etalages en in tenten op de winkelstraat werkten en tentoonstelden. Daarnaast waren er veel activiteiten voor kinderen en kon men een streekmarkt bezoeken.

Hieronder vindt u een kleine foto impressie van de dag. De foto’s werden gemaakt door Foto Tennekes.

LLZ5 LLZ1 LLZ2 LLZ1 LLZ3 LLZ4