Kamper Uientocht

U bent op zoek naar een gezellig en actief uitje in de historische binnenstad van Kampen? Een soort stadstocht 2.0?! Met de Kamper Uientocht heeft u precies gevonden waar u naar op zoek bent! Een ware competitieve fotosafari waarbij teamwork, communicatie & goed overwogen keuzes belangrijk zijn!

De dag wordt goed begonnen met een gastvrij ontvangst bij één van onze partners waar u een heerlijk kopje koffie of thee krijgt aangeboden met een vers stuk appelgebak. Na het ontvangst van uw gezelschap zal één van onze medewerkers de deelnemers uitleg geven over het programma van deze gezellige dag. De groep, die in meerdere teams zal worden opgedeeld, staat een spannend en avontuurlijk spelconcept te wachten!

Ieder team krijgt een digitale camera mee en moet de oude binnenstad van Kampen in om zo veel mogelijk in het boek afgebeelde foto’s na te maken. Sommige foto’s lijken best gemakkelijk te vinden, maar pas op! Lastige plekken zijn meer punten waard, maak dus met elkaar verstandige keuzes en haal zo veel mogelijk punten in dit spel waarin snelheid, precisie en een oplettend oog van groot belang zijn! Naast het namaken van de foto’s van de meest bijzondere plekjes in Kampen kan het team met grappige of lastige opdrachten bonuspunten binnenhalen en op een voorsprong komen!

Na 1,5 uur de tijd te hebben gehad om zo veel mogelijk goede foto’s te schieten komt u terug naar het afgesproken punt, de ‘wapens’ worden ingeleverd en het is tijd voor de beoordeling! De foto’s worden bekeken en de punten weggegeven, wie heeft de hoogste score? Heeft u bijzondere of leuke foto’s?! Wij sturen ze graag na, zo kunt u nog eens terugdenken aan een geslaagd uitje in de Kamper binnenstad!

Kamper Uientocht €15,- p.p.  incl. BTW

Totale tijdsduur arrangement: ca. 2,5 uur
Incl. ontvangst met koffie/thee en gebak

Bovenstaande arrangementen en prijzen zijn op basis van een minimumaantal van 12 personen.

Offerteplaatje2